Korrekturlæsning og tekstforfatning
Telefon: 222 740 22

Om at få læst korrektur på sit speciale

Om at få læst korrektur på sit speciale

Her får du svar på de mest almindelige spørgsmål til at få læst korrektur på dit speciale.

Hvad koster korrekturlæsning af et speciale?

Prisen for korrektur af et standardspeciale på 80-100 sider er kr. 4.900,-. Prisen er eksklusive moms. Send et uddrag af dit speciale for at få et tilbud og en evt. gratis tekstprøve.

Skal jeg betale moms, når jeg får læst korrektur på mit speciale?

Ja, korrekturlæsning er en momspligtig serviceydelse. Erhvervskunder kan trække momsen fra. Det kan du ikke som privat kunde.

Hvor lang tid tager det at få læst korrektur på sit speciale?

Du skal regne med, at det tager ca. 3-5 hverdage. Skriv til mail@korrekturkontoret.com, hvis korrekturen haster. Husk, at du også skal have tid til selv at kigge specialet igennem efter korrekturen.

Hvilke rettelser foretages i specialet?

Alle stave- og trykfejl rettes. Desuden foretages mindre sproglige rettelser og konsekvensrettelser, så ord, der kan staves på flere måder, skrives på samme måde hver gang.

Har du særlige ønsker til udformning af noteapparat etc., laver vi en individuel aftale.

Hvem har gavn af at få læst korrektur på sit speciale?

I princippet alle. Selv dygtige stavere kan overse fejl, og de fleste tekster, inkl. specialer, kan have brug for en sproglig opstramning, der fjerner misforståelser og gentagelser. Dit speciales indhold har naturligvis størst betydning for den karakter, du i sidste ende modtager for dit speciale, men man kommer ikke udenom, at sproglig sikkerhed også spiller en afgørende rolle i karaktergivningen. Det samme gør flow, sammenhæng, argumentation og de sproglige markører, som forventes i en akademisk genre.

Kan jeg sende mit speciale til korrektur i etaper?

Nej. Og ja. Korrekturkontoret anbefaler, at du så vidt muligt kun sender én tekst for at sikre konsekvens og logik gennem hele specialet. Du kan dog godt dele dit speciale i f.eks. 2-3 dele, som svarer til en naturlig opdeling i specialet.

Hvordan modtager jeg korrekturen?

Du modtager din korrektur elektronisk med rettelser i Word. Du kan vælge at godkende alle rettelser på én gang eller godkende dem én for én. Korrekturfunktionen findes under fanebladet ”Gennemse”. Vælg ”Endelig dokument” for at læse teksten med alle rettelser implementeret.

Kan jeg få rabat ved korrekturlæsning af mit speciale?

Ja, hvis I er 2-3 studerende, som alle skal have læst korrektur på jeres respektive specialer, giver Korrekturkontoret jer 20-30 % i rabat. Husk, at I skal regne med, at korrekturlæsningen tager ca. 3-5 hverdage for hvert speciale.

Hvorfor er det så dyrt at få læst korrektur på sit speciale?

Professionelt udført korrekturlæsning tager tid. Hvad enten jobbet venter i den anden ende eller ej, er korrekturlæsning en god løsning til at blive lidt hurtigere færdig og begynde at tjene penge eller indlede jagten på det rigtige job.

Har du øvrige spørgsmål til korrekturlæsning af dit speciale?

Skriv til mail@korrekturkontoret.com. Modtag en gratis prøvekorrektur på et uddrag af dit speciale (1-2 sider).