Korrekturlæsning – det betaler sig at blive færdig

Korrekturlæsning er ikke kun for virksomheder. Korrekturkontoret læser korrektur på f.eks. specialer, jobansøgninger og øvrige motiverede ansøgninger (f.eks. til studieoptagelse), manuskripter til selvudgivelse osv.

Korrekturlæsning af dit speciale

Det er en lærerig proces at skrive speciale. Af og til kan og skal det også være hårdt. Jeg kan ikke skrive dit speciale, men hvis du sidder fast i gentagelser, omformuleringer og mangel på fokus og sammenhæng, kan en sprogrevision bringe dig videre. Selv det velskrevne speciale kan trænge til en korrekturlæsning.Prisen for korrekturlæsning af et speciale på 70-80 sider er ca. kr. 3.500 inkl. moms. Send mig et uddrag af dit speciale (1-2 A4-sider), så returnerer jeg en gratis prøve på, hvad du kan forvente dig.

Kontakt mig for mere information: mail@korrekturkontoret.com

Læs mere om korrekturlæsning af speciale.

Trænger din ansøgning til en korrekturlæsning?

Har du brug for et par friske øjne på din ansøgning? En grundig tekstredigering forbedrer chancen, for at du kommer til den samtale, der skaffer dig jobbet. Du får naturligvis også hjælp til dit CV.

Selvudgivelser og e-bøger — få læst korrektur, før du udgiver

Udgiv din egen bog. Få hjælp til korrekturlæsningen og til at gøre dit manuskript til en e-bog og distribuere den i forskellige formater. Jeg hjælper også gerne med at redigere dit manuskript. Jeg har flere års erfaring som medarbejder på forlag.

Du kan læse mere om mine priser her.