“Kompetent tekstforfatning er et vigtigt, men ofte overset element ved en succesfuld hjemmeside.”

– Jennifer Niederst Robbins, internationalt anerkendt forfatter til bøger om webdesign og webkommunikation.

Dine tekster er et vigtigt kriterium for succes: Dine kunder vil have klar kommunikation og troværdige tekster

Hvad enten målet med din tekst er at sælge, informere eller overbevise, skal dit budskab fremstå klart og konkret. Støj i form af stavefejl, gentagelser eller dårligt sprog skræmmer kunder og læsere bort.

Ord er penge

En professionel tekst skaber tillid, som er den bedste forudsætning for salg. Derfor er udgiften til en professionel korrekturlæser og tekstforfatter givet godt ud. Din konkurrents hjemmeside er kun ét klik væk.

Gratis prøve på korrekturlæsning og tilfredshedsgaranti på alle leverede tekster

Min ambition er at blive din virksomheds foretrukne korrekturlæser og tekstforfatter, når du har set, hvad jeg kan. Fordi jeg vil have tilfredse kunder, stiller jeg høje krav til kvaliteten og effektiviteten af mit arbejde.

Ved større tekstmængder (min. 10 A4-sider) tilbyder Korrekturkontoret dig en gratis og helt uforpligtende prøvekorrektur. Jeg har naturligvis tilfredshedsgaranti på alle de tekster, jeg leverer. Du betaler kun for det, du er tilfreds med, og som du derfor vælger at bruge.

Tekstforfatning med fokus på dine online tekster

Professionel tekstforfatning og optimering af din virksomheds online tekster øger dit salg. Både søgemaskiner og potentielle kunder belønner godt tekstindhold, der benytter sig af målgruppens sprog. Mens eksperter i øvrigt strides om, hvad der giver en god placering i søgemaskinerne, er de enige om, at unikt indhold er vigtigt, når det gælder om at blive fundet på Google.

Indholdet er alt — næsten

Ofte ofrer virksomheder og organisationer mange penge på et flot design af brochurer eller en hjemmeside. Designet skal naturligvis være i orden, men en professionelt udformet tekst er mindst lige så vigtig.

Med professionel tekstforfatning og korrekturlæsning undgår du misforståelser og sjusk.

Hvis din virksomhed har brug for en webtekst med klare budskaber, kan jeg hjælpe. Jeg skaber også tekstindhold (online content) med henblik på SEO (søgemaskineoptimering) til at skabe mere trafik på din hjemmeside.

Vælg din tekstforfatter med omhu

En dygtig tekstforfatter:

  • lægger en strategi
  • kan sit journalistiske håndværk
  • er lidt af en ordkunstner
  • kan læse korrektur.

En dygtig tekstforfatter er strategisk i sin kommunikation, når det gælder om at definere og ramme målgruppen. Når det gælder om at skrive tekster, der flyder ubesværet, trækker tekstforfatteren i arbejdstøjet og agerer håndværker med orden i den journalistiske værktøjskasse af virkemidler. Endelig er en kompetent tekstforfatter lidt af en sprogkunstner, når det gælder om at tilføje eller fjerne det lille ekstra i kommunikationen, som skaber store forskelle for læseoplevelsen. Nå, ja, og så er en dygtig tekstforfatter forresten også en habil korrekturlæser, der sikrer, at kommaet sidder, hvor det skal, og at sproget lever op til gældende retstavning.

At forfatte gode tekster er både et håndværk og en kunst. Håndværket består i at mestre sproglige virkemidler og genretræk samt at kende til principperne for at skabe en tekst, der virker. Kunsten består i ikke at overdrive sine virkemidler.

Kreativt sprog eller humor kan f.eks. skabe nysgerrighed. Men brugt overdrevent eller i den forkerte sammenhæng kan de samme virkemidler have den modsatte virkning og skabe forvirring eller modstand hos læseren.

Andre ting, jeg kan hjælpe med

Ved samtidig bestilling af tekstforfatning eller korrekturlæsning tilbyder jeg at opsætte simple, brugervenlige hjemmesider, som du selv (eller jeg imod løbende betaling) kan vedligeholde.

Kontakt til professionelle grafikere, webdesignere, speakere og oversættere hjælper jeg også gerne med, så du er fri for at koordinere mange aktører.

Kontakt: mail@korrekturkontoret.com eller tlf. 22 27 40 22